KAJ JE ALFA?

ALFA SREČANJA so popularen mednarodni program, ki ponuja priložnost ljudem, da raziščejo globja življenska vprašanja v sproščenem okolju. Je sestavljen iz 11 srečanj, ki se odvijajo zapovrstjo vsak teden in se dotikajo temeljev duhovnosti in krščanstva, kot so zakaj sploh živim, ali je kaj več kot to, kar vidim, obstoj Boga …

Program je namenjen vsem, ki iščete, ki se sprašujete in vsem, ki ste že Jezusovi, pa bi radi svoj odnos z Njim poglobili in mu pustili, da vas naredi še bolj goreče.

Alfa srečanja so odprta za vse, ki ste radovedni glede globjih življenskih vprašanj in vam ni dovolj samo to, kar delavna vsakdanjost ponuja. Za udeležbo je potrebna samo dobra volja in želja po odgovorih, ne glede na religiozno ali versko opredelitev.

Cilj Alfe je ponuditi varno in podporno okolje vsem ljudem, ki raziskujejo svoja verska vprašanja in dvome in bi radi raziskali globja hrepenenja človeške duše.

KAKO IZGLEDA?

Na vsakem srečanju se bomo najprej srečali ob mizi, nato pa si ogledali kratek filmček z odličnimi pričevanji. Po tem pa bomo imeli priložnost mirno in brez sodb spregovoriti o svojih mislih, o svojih izkušnjah in tudi o svojih dvomih. 

CENA?

Program Alfa je brezplačen. Pripravljajo ga prostovoljci, ki so že sami doživeli Alfa srečanja in želijo to doživetje deliti z vsemi, ki iskreno iščejo, pa tudi dvomijo in želijo odgovorov.

PRIJAVA:

Srečanja Alfa so trenutno v teku. Naslednji termin bo po novem letu na Polzeli.